Primarul PSD din Bradesti a organizat o aniversare la restaurantul său, deși evenimentele sunt interzise din cauza ratei de infectare ridicate

0
33

Ion Răcăreanu, primarul PSD al comunei Brădești, județul Dolj, a organizat duminică, 11 octombrie, o petrecere la restaurantul Vatra Romană, pe care îl deține. La eveniment ar fi participat în jur de 50 de invitați. Doar că, printr-o hotărâre emisă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pe 6 octombrie, organizarea evenimentelor private pe teritoriul comunei fusese interzisă. Edilul spune că n-a fost nici o petrecere, ci un eveniment privat, la el acasă, ”de ziua de naștere a unei fetițe de 15 ani grav bolnavă”.

Brădești, 20 de kilometri de Craiova, comună cu șase sate în componență, situată pe Drumul European 70, cu 4.500 de locuitori, se află sub incidența măsurilor antidepidemice. ”Din cauza incidenței cumulate a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile, mai mare de 1,5 la mia de locuitori, organizarea de evenimente private în saloanele de evenimente este interzisă”, scrie în hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dolj.

Hotărârea prin care e interzisă organizarea oricărui tip de eveniment privat în saloanele de evenimente. Primarul Ion Răcăreanu, în funcție din 2008 și ales și în 2020, cu 94,29% din voturi, care a cochetat și cu scaunul de prefect, nu a ținut cont de restricții și a organizat în restaurantul său, Vatra Romană, o zi de naștere pentru fetița unui cunoscut.

Evenimentul nu a fost perturbat de forțele de ordine, dar Poliția Dolj s-a autosesizat, după ce pe rețelele sociale au curs imagini de la eveniment.
Sursa Libertatea 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here