Primele date oficiale din ancheta de la Matei Balș : Avem mai multe ipoteze. Ar putea fi audiați și pacienți!

0
15

Reprezentanții Poliției au făcut, vineri seară, la Spitalul Matei Balș, primele declarații despre incendiul care a omorât 5 persoane.

„La acest moment nu va putem dezvalui cauzele incendiului, am evaluat locul faptei cu ISU si INSEMEX. Sunt mai multe ipoteze, nu va pot dezvalui detalii. Au fost 5 persoane audiate”, a spus Marian Mihoci, de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Întrebați dacă ar putea fi chemați la audieri și pacienți, acesta au răspuns: „Bineinteles, in functie de datele anchetei, pot fi chemate si alte persoane”.

Procurorul criminalist Alexandru Anghel a spus că cercetările sunt efectuate de Parchetul Tribunalului București împreună cu ofițerii de la serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

”Mâine vor avea loc necropsiile. Cercetarea la fața locului trebuie să fie foarte minuțioasă și nu se poate termina astăzi. Mâine reluăm tot. Se pare că este posibil să fi fost două explozii a unor tuburi de oxigen, ulterior izbucnirii incendiului.

Așa cum v-am spus cercetarea la fața locului a vizat în principal ridicarea cadavrelor și mâine vom intra și vom vedea și alte aspecte.

Există camere de supraveghere și au fost ridicate. În saloane și pe holuri nu există camere.

Nu pot să vă spun dacă au existat pentru că nu asta am verificat (dacă existau aeroterme în camere, n.red.). Am ridicat un volum foarte mare de documente.

E posibil să audiem și conducerea spitalului, dar nu pot să vă spun acum.Nu vă putem spune ce au declarat persoanele audiate”.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here