Principele Nicolae al Romaniei : Tineretul este viitorul ..

0
63

Principele Nicolae al Romaniei a fost prezent in comuna Bucovat ,judetul Dolj.
Alteta Sa a inceput vizita la Primaria comunei Bucovat unde impreuna cu Cristian Tuta,edilul comunei Bucovat au plantat doi stejari in memoria Regelui Mihai si a bunului sau prieten, printul Philip.
Proiectul “Codrii de Maine’” al Asociatiei Principele Nicolae al Romaniei a revenit in aceasta primavara. De data aceasta principele Nicolae al Romaniei a ales localitatea Bucovat-Dolj.

Alteta Sa ne-a raspuns la cateva intrebari legate despre aceasta actiune dar si de proiectele de viitor ..

Principele Nicolae al Romaniei va revenii la toamna in comuna Bucovat pentru o alta actiune ..

„Imi place foarte mult. M-am bucurat pana acum in colaborare cu Primaria si toate autoritatile in zona. E primul pas . Deja am vorbit cu primarul de la Bucovat sa mai fac un astfel de eveniment la toamna si sper ca vom reusi ceva mai frumos si mai mare. Vom stabili toate detaliile ,vom anunta si invit pe toata lumea sa vina alaturi de noi si sa facem ceva frumos impreuna..” ne-a marturisit Principele Nicolae..

Ideea de un muzeu al regalitatii a fost foarte bine primita de Alteta Sa si ne-a declara : „Cred ca un muzeu ar fii bine venit in toata lumea mai ales daca este legat de regat . Sprijin aceasta idee si am inteles ca in aceasta perioada de la Regele Carol I pana la Regele Mihai , Romania a fost reprezentata altfel si in Romania si in strainatate ..
Un muzeu despre regalitate, monarhie ar fii binevenit in toata lumea . Cred ca putem sa invatam noi toti , nu doar copii sau elevi si noi adultii despre aceasta perioada ..
Ca sa intelegem unde suntem trebuie sa intelegem istoria . Cum am ajuns unde suntem astazi ? Unde vom merge ? Care ar fii alta forma de guvernare ?
Istoria este ceva care trebuie sa o stim toti mai ales tineretul . Tineretul este viitorul ..”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here