Prinsi de politisti conducand cu permisul suspendat ..

0
6

Ieri, 11 iunie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au identificat un bărbat de 38 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism prin localitate, deși avea acest drept suspendat, ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Ieri, 11 iunie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Dacia din Craiova.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din Craiova, care avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză ar fi schimbat locurile cu un tânăr de 17 ani, din Craiova, care s-ar fi mutat pe locul pasagerului, deși acesta ar fi condus anterior autoturismul.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul unei persoane despre care se cunoaște că nu deține permis.

Citeste si ...  Două familii s-au bătut cu bestialitate cu bâte și săbii in comuna Podari

Ieri, 11 iunie, polițiști din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Segarcea au depistat prin Valea Stanciului un tânăr de 19 ani, din localitate, care conducea o motocicletă.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că vehiculul era neînmatriculat și avea aplicate numere false, iar cel în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu numere false și fără a deține permis de conducere.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here