Probleme pentru PNL Bals ? Un membru pune la zid conducerea PNL Bals…

0
281

Lipsa transparentei a organizatiei PNL Bals au trezit suspiciuni fata de alegerea conducerii PNL Bals . O scrisoare deschisa face inconjurul retelelor de socializare .
„Alegerile urmeaza a se desfasura doar cu votul angajatilor directi sau indirecti de la Concept SRL, desi Presedintele interimar si, se pare, candidat la functia de Presedinte nu este membru PNL. Este o frauda !
Pe pagina de Facebook a PNL Bals nu exista nici macar o referire la ce se petrece in PNL Bals, la un eveniment atat de important.” se mentioneaza in aceasta scrisoare deschisa.

„Presedintele Organizatiei Bals si Biroul Politic Local al organizatiei Bals organizeaza alegerile in mod secret cu usile închise, fiind vorba despre o frauda.” mentioneaza Chivulescu Alexandra pe reteaua de socializare.

Va prezentam Scrisoarea deschisa adresta Presedintelui Organizatiei a PNL Olt, Presedintelui Organizatiei a PNL Bals
Stimati Domni,
Un principiu de baza al liberalismului este”egalitatea de sanse si meritocratia”.
Pe surse, prin zvonuri sau susoteli la colt de bloc, aflam ca astazi 20.06.2021, se organizeaza alegeri in cadrul Oraganizatiei Locale a PNL Bals, judetul Olt.
Credem ca organizarea acestor alegeri reprezinta un caz unic, si regretabil, in istoria Partidului National Liberal. De ce este regretabil si unic? Pentru ca se incalca principiul sus mentionat : „egalitatea de sanse si meritocratia”.
Cu privire la egalitatea de sanse intre membri PNL.
Presedintele Organizatiei Bals si Biroul Politic Local al organizatiei Bals organizeaza alegerile in mod secret cu usile închise, fiind vorba despre o frauda pentru ca :
Nu a fost adusa la cunostinta membrilor PNL o convocare pentru organizarea alegerilor;
Nu este cunoscuta locatia si ora unde se desfasoara alegerile pentru exercitarea dreptului de vot;
ln cadrul Oraganizatiei Bals nu este posibila plata cotizatiei, pentru obstructionarea dreptului de a alege si a fi ales;
Nu se cunosc condidatii pentru ocuparea functiilor din cadrul organizatiei Bals, abilitatile declarate, vechimea lor ca membri PNL, pentru respectarea principiului meritocratiei.
Procedura electiva este una nestatutara si ilegala, nu asigura egalitatea de sanse pentru membri PNL, nu asigura dreptul de vot al membrilor PNL. Alegerile urmeaza a se desfasura doar cu votul angajatilor directi sau indirecti de la Concept SRL, desi Presedintele interimar si, se pare, candidat la functia de Presedinte nu este membru PNL. Este o frauda !
Pe pagina de Facebook a PNL Bals nu exista nici macar o referire la ce se petrece in PNL Bals, la un eveniment atat de important. Va invitam, domnilor sefi de la PNL Bals, sa iesiti public si sa va asumati participarea la o frauda. Explicati-le membrilor de partid, si cetatenilor, cum nu e bine sa fraudezi, sa minti, sa furi.
Cu siguranta, procedura de maine are drept scop masluirea alegerilor si desemnarea unui nelegitim delegat la Congresul PNL.
Vom fi iarasi ce am fost si chiar mai mult decat atatl

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here