Probleme pentru Romania TV ? Câţiva clienţi de publicitate au dispărut din calupurile de publicitate..

0
295

Câţiva clienţi de publicitate au dispărut din calupurile de publicitate ale postului România TV după emisiunile pornite de Victor Ciutacu, despre cazul Iulia Marin. Unul foarte mare.

Conform informaţiilor Paginademedia.ro, unul dintre marii clienţi de publicitate, este vorba de Vodafone, nu se mai regăseşte între reclamele rulate de postul de televiziune.

Vodafone a avut în aprilie reclame şi pe Realitatea Plus, dar campania pe postul deţinut de familia Păcuraru a continuat şi după data de 21 aprilie, în timp ce pe România TV s-au oprit.

Vodafone a avut publicitate pe România TV în luna aprilie, până în data de 21 aprilie, când a fost difuzată cea de-a doua ediţie Punctul culminant în care subiectul a fost moartea ziaristei Iulia Marin şi atacurile la Cătălin Tolontan. Ulterior, poziţia oficială a România TV a vorbit despre faptul, cităm, că „Iulia Marin a fost ajutată de către colegi şi de către Cătălin Tolontan. Numai că a fost ajutată să se sinucidă”.

Operatorul de telecomunicaţii nu este singurul care nu se mai regăseşte printre clienţi. De pe 23 aprilie, au dispărut dintre clienţii de publicitate şi alţi doi advertiseri. Este vorba de Zalando şi de Player.

Dispariţia acestor clienţi din publicitatea România TV vine într-o perioadă în care subiectul zilei ţine de avalanşa de reacţii după emisiunile lui Victor Ciutacu. După emisiunile lui Victor Ciutacu despre Iulia Marin, mii de semnatari, redacţii şi ONG-uri, dar şi Colegiul Medicilor, şi-au pus numele pe un apel care protestează împotriva discursului staţiei care „incită la ură şi discriminare faţă de persoanele cu probleme de sănătate mintală”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here