Proiectul PNL Craiova a fost pus in aplicare . In Craiova a demarat acţiunea de montare a limitatoarelor de viteză!

0
138

Grupul consilierilor PNL a propus montarea de limitatoare de viteză la 24 de treceri de pietoni semnalate de Poliția Rutieră, unde se întâmplă frecvent accidente cu victime.
„Primăria nu este de acord cu propunerea noastră, deoarece invocă faptul că pe timpul iernii se face mai greu deszăpezirea din cauza acelor bumpere.
Vom găsi o soluție la această problemă, iar apoi vom face o rectificare de buget, siguranța cetățenilor noștri trebuie să primeze!” au spus atunci Consilierii PNL Craiova in cadrul sedintei  CL Craiova  de la sfarsitul lunii iulie.

Ieri, în intersecţia cu strada Bucovăţ şi în cea cu Câmpia Islaz au fost montate primele limitatoare de viteză după scandalul din Consiliul Local iscat chiar pe această temă.
Pe strada Râului, acolo unde Comisia de sistematizare a circulaţiei aprobase, la începutul anului, doar reducerea vitezei la 40 km/h, au fost montate limitatoare, pe ambele sensuri de mers.

„S-a ajuns, în final, la un numitor comun. Toţi cei din Comisia de sistematizare a circulaţiei au înţeles că aceasta este cea mai bună soluţie pentru participanţii la trafic. Ştiu că au fost discuţii legat de aceste limitatoare, dacă sunt bune sau nu, dar până la urmă s-a ajuns la un acord. S-a stabilit să se ţină cont de toate recomandările bine documentate ale Poliţiei Rutiere şi acolo unde au fost accidente cu victime să fie montate limitatoare de viteză. S-a început cu strada Râului, dar limitatoare de viteză vor fi montate în toate intersecţiile periculoase din Craiova“, au precizat, pentru GdS, surse din Serviciul Rutier al IPJ Dolj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here