Proiectul USR “Semafoare de prim vehicul” util pentru soferii craioveni

0
186

In Craiova s-au montat anul trecut 40 de semafoare de prim vehicul. De-a lungul timpului, mulți craioveni nle-au transmis faptul că acestea sunt utile în traficul aglomerat din oraș.

“Datorită inițiativei lui Cezar Dragoescu împreună cu consilierii locali USR, în Craiova s-au montat anul trecut 40 de semafoare de prim vehicul. De-a lungul timpului, mulți craioveni ne-au transmis faptul că acestea sunt utile în traficul aglomerat din oraș.
Alte semafoare de prim vehicul urmează a fi montate în perioada următoare.
Deoarece asigură o vizibilitate sporită pentru șoferii din primul rând, acestea ajută la fluidizarea traficului, mai ales că majoritatea semafoarelor din Craiova nu au culoarea galben în funcțiune. Cu ajutorul semafoarelor de prim vehicul se câștigă câteva secunde din timpul așteptat la semafor, iar la orele de vârf acest lucru este extrem de important.
Acestea se află în câmpul vizual al șoferilor aflați în primele linii la semafor, iar astfel se asigură o vizibilitate mai mare și un confort sporit pentru aceștia, precum și o creștere a nivelului siguranței în trafic.”, au scris cei de la USR pe pagina de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here