Propaganda rusa primeste inca o lovitura ! Site-ul ortodox.info a fost inchis de Marcel Vela

0
39

Site-ul ortodoxinfo.ro, cunoscut pentru numeroase articole specifice propagandei ruse, a fost inchis de ANCOM la solicitarea ministrului de Interne, Marcel Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a solicitat Autoritatii de reglementare in comunicatii (ANCOM) blocarea imediata a accesului utilizatorilor la site-ul ortodoxinfo.ro, deoarece ”site-ul (…) prezinta informatii vadit false si care au potentialul de a crea comportament social nejustificat si panica in randul cetatenilor”, iar sambata dimineata site-ul era deja inchis.

Unul dintre articolele incadrate la fake news are titlul ”Se pregateste omorarea pensionarilor in lagare de concentrare si exterminare”

”Avand in vedere ca, potrivit celor retinute in analiza realizata de catre Grupul de Comunicare Staretegica, o diseminare a stirilor false catre diversi receptori, prin intermediul articolelor publicate pe site-ul httos://ortodoxinfo.ro, le transforma in realitati pentru acestia, putand general schimbari comportamentale, iar informatiile distribuite pot induce an eroare opinia publica in contextul COVID-19, fiind indicat in acest sens articolul cu titlul: Se pregateste omorarea pensionarilor in lagare de concentrare si exterminare (…), semnat de Paul Ghitiu, care potrivit aprecierilor exprimate de catre Grupul de Comunicare Strategica in analiza sa, prin afirmatiile ”mana intamplarii ar fi adus in lagar virusul si acesta ar fi facut o triere substantiala. Ca sa nu mai vorbim de ”tratamentele” lui Cercel, care, zice el, nu au dat rezultate la toti pacientii, dar nu ne spune ce s-a intamplat cu cei pe care a facut, probabil in numele Big Pharma, experimente”, induce ideea ca persoanele cu varsta peste 65 de ani vor fi inchise in locatii comune, autorul sugerand ca prin masurile de siguranta sanitara impuse de autoritati ”Romania este pe cale sa stabileasca un trist record, depasindu-l poate chiar pe cel al primilor 20 de ani din comunism”, arata un comunicat ANCOM.

Citeste si ...  Alerta de coronavirus la uzina Dacia de la Mioveni. Aproape 100 de angajati, depistati pozitiv

Alte articole care, potrivit Grupului de Comunicare Strategica, sunt menite sa alarmeze si sa creeze confuzie printre cititori, sugereaza ca aparitia pandemiei a fost creata pentru a putea fi implantate cipuri populatiei si pentru a fi vaccinata:

”Stocarea de informatii sub piele, ca un tatuaj interior, prin nanocristale introduse impreuna cu un vaccin se poate face chiar acum”

”Azi, declaratiile pe propria raspundere, maine certificate imunitare, fara de care nu vom putea iesi din casa nevaccinati”

Propaganda rusa primeste inca o lovitura ! Site-ul ortodox.info a fost inchis de Marcel Vela

Site-ul anunta insa ca isi schimba adresa si va putea fi accesat din afara Romaniei.

„Ne asteptam la acest lucru, vazand cum decurg lucrurile. Se pare ca nu le mai iesea manipularea coronavirus si trebuiau sa mai nchida niste voci care le stateau in cale. Nu e nimic. Noi suntem mai multi ca ei, avem rabdare, razboiul va fi de lunga durata. Site-ul poate fi accesat in continuare dinafara Romaniei”, anunta Ortodox Info.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here