Protest al avocaților din baroul Dolj ! De astazi poarta banderole albe în instanțe..

0
22

Avocații din Baroul Dolj inițiază începând de astăzi, 22 februarie, o formă de protest în contextul deciziei relocării parțiale a activității Judecătoriei Craiova, cu scopul de a atrage atenția asupra îngreunării activității, cât și cu privire la incertitudinea realizării proiectului ”Palatul de Justiție Craiova”.

Astfel, avocații vor purta banderolă albă în fața instanțelor de judecată, iar pe 05.03.2021, ora 12.00, se va organiza în fața sediului Judecătoriei Craiova o acțiune de protest cu invitarea presei, care se va desfășura cu respectarea legislației în vigoare privind adunările publice.

Urgentarea construirii Palatului de Justiție din Craiova trebuie să fie o prioritate în agenda autorităților publice locale și centrale.
Activitatea desfășurată în spații improprii, nerenovate cum este cazul Judecătoriei Craiova, în mai multe locații, este de natură a afecta actul de justiție, dar și sănătatea celor care pășesc în astfel de imobile și avem în vedere mii de persoane care zilnic sunt prezente în calitate de justițiabili, la care se adaugă 700 de avocați și magistrați.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here