Protest in Calarasi , jud. Dolj ! PSD a fost primit cu tomberoanele .. Taxa pe gunoi este un furt din buzunarul cetatenilor !

0
24

Protest in satul Sarata,comuna Calarasi cand PSD Dolj avea o actiune in sat . Locuitorii au ajuns acolo cu pubelele de gunoi dar si cu anumite mesaje pentru cei de la ADIEco Dolj .

Situatia este una destul de dificila avand in vedere ca pretul este unul destul de mare .Cei care au protestat au avut urmatoarele mesaje :

  • VREM CONTRACT INDIVIDUAL LA SERVICIUL DE SALUBRITATE !
  • VREM SA PLATIM CAT PRODUCEM !

Azi a ajuns acolo conducerea PSD Dolj in frunte cu Ion Prioteasa , presedinte ADI ECODolj .

Cea mai grea povara a comunelor din Dolj este contractul cu IRIDEX . Contractul este incheiat cu localitate in care se ia o cantitate generala care este impartita pe locuitori.

Din pacate pretul la gunoi este cea mai mare cheltuiala . Nici impozitele nu ajung la sumele care se dau la taxa pe gunoi ..

Cu acest contract se falimenteaza localitatile din Dolj , ADI ECODolj si firma Iridex iau banii integral pentru gunoi din bugetul local chiar daca locuitorii nu platesc .. Banii se iau oricum din bugetul comunei .

Acest contract a fost votat in Consiliile Locale .. Adica consilierii locali au votat ca acest contract sa intre in viguare ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here