PSD ajutat prin absenta de USR! Membrii din CA-ul RAADPFL raman cu 4128 lei. PNL a dorit ca acestia sa aiba 1000 de lei ..

0
133

Astazi a avut loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Craiova la ora 10,00, în Sala de conferințe – Complex Sportiv Stadion de Fotbal.

Pe ordinea de zi au fost 2 puncte:

Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantilor autorității locale în Comisia de interviu pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct, în unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Craiova

Proiect de hotărâre privind numirea reprezentantului Consiliului Local al Municipiului Craiova şi a membrilor în Consiliul de Administraţiei al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova

La primul punct au fost facute numirile ca reprezentanti ai autoritatilor locale in Comisia de interviu pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct, in unitatile de invatamant preuniversitar de stat din Craiova .

Aici nu au fost probleme pentru ca fiecare consilier local a primit un numar de scoli/licee..

La al doilea punct a fost adus in discutie numirea reprezentantului Consiliului Local al Municipiului Craiova şi a membrilor în Consiliul de Administraţiei al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova.

Presedintele PNL Craiova, Marian Vasile, a propus ca idemnizatia acestui post din CA-ul RAADPFL sa fie de 1000 lei. Propunerea acestuia a picat la votul consilierilor pentru ca 2 consilieri USR Craiova nu au fost prezenti la aceasta sedinta . Consilierii Locali USR Craiova care au absentat de la aceasta sedinta sunt Cezar Dragoescu si Eduard Alexandru Cîrceag.

Marian Vasile a propus ca indemnizatia sa fie de 1000 lei (la fel ca a unui consilier local) dar proiectul prevede ca indemnizatia sa fie de 4128 lei plus inca 4128 lei bonus.

Desemnarea d-lui Zorilă Dan, consilier juridic în cadrul aparatului de specialitate
al Primarului Municipiului Craiova, să reprezinte interesele Municipiului Craiova, în
calitate de autoritate publică tutelară și, pe cale de consecință, se numește membru în
Consiliul de Administrație al R.A.A.D.P.F.L. Craiova a trecut astfel de votul Consiliului Local al Municipiului Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here