PSD vorbeste de bani europeni .. In 2019 spuneau altceva ! Teodorovici, catre managerii de spitale: Uitati de banii europeni! Nu exista, sunt bani publici

0
19

PSD a devenit brusc interesati de banii europeni . Cei 80 de miliarde de euro le fac cu ochiu si vor sa puna mana pe ei dar pana atunci hai sa ne aducem aminte de ce spunea marele ministru al finantelor : Uitati de banii europeni! Nu exista, sunt bani publici ..

Practic managerii de spital doreau cu insistenta sa depuna proiecte europene pentru construirea unor spitale noi doar ca PSD nu doreste si nici nu a dorit sa se faca ..

Doar ca in campania electorala a promis 8 spitale .. care sunt .. doar pe hartie probabil desenate cu pixul duamnei ..

Va prezint un articol in care Teodorovici spunea clar cu subiect si predicat situatia fondurilor europene ..

Potrivit Ziare.Com , Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca banii europeni nu exista, „sunt bani publici”.

Afirmatia stranie a fost facuta la o dezbatere despre problemele sistemului de sanatate, la care au participat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si manageri de spitale.

„Uitati domne de spatiul asta, de bani europeni, nu exista bani europeni, exista o sursa de venit la bugetul de stat si punct. Regulile le facem noi in tara si ne asumam daca vrem sau nu sa platim din bani europeni.

Nu exista bani europeni, exista sursa de venit la bugetul de stat si punct.

Eu am un stil de vorbire radical, in sensul ca este ban public, banul european, imprumuturile, buget de stat, toti sunt bani publici.

Statul roman deconteaza din sursele pe care le are la dispozitie, fie ca e buget de stat, imprumuturi. Statul asaza in pagina ce finanteaza si, daca bate cu ce cere Comisia, deconteaza de acolo, daca nu, asta este. Asta e logica, nu incercati sa duceti discutia in alta parte ca nu iese, sau nu cu mine.

Banii europeni ii folosim, sau spun ca oamenii sa inteleaga beneficiile aderarii, pe langa multe altele, sunt si bani europeni. Eu am spus de multe ori, nu banul european conteaza, ci ceea ce vine cu banul european, adica principiile europene, practicile, asta a castigat Romania, nu neaparat banii europeni.

Ca n-am invatat noi foarte multe, asta e alta discutie”, a declarat ministrul Finantelor..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here