Radu Dinu, tânărul de 25 de ani înecat în Lefkada, a fost condus pe ultimul drum.

0
501

Trupul neînsuflețit al lui Radu Dinu a ajuns sâmbătă în țară, iar la scurt timp toți cunoscuții au mers la casa părintească. Când a apărut pe uliță mașina mortuară, oamenii au început să plângă în hohote. Tatăl lui Radu, Constantin Dinu, care e primarul localității Amarastii de Jos, se auzea repetând îndurerat: „Deschideţi porţile, mi-a venit băiatul acasă! Deschideţi porţile! Deschideţi Porţile!”.

Radu Dinu, tânărul de 25 de ani care a murit înecat în Lefkada, a fost condus astăzi pe ultimul drum.
Familia, rudele, prietenii, colegii și logodnica s-au adunat în Amărăștii de Jos, localitatea lui natală, pentru a-și lua rămas bun.

Sute de persoane au venit la casa primarului din Amărăștii de Jos. Au fost prezenti și prieteni din copilărie, colegi de la școală, de la facultate, de la muncă. A fost prezenta și cea care urma să-i fie soție lui Radu. Toți au venit să-l vadă pentru ultima dată. La înmormântare s-au făcut tradiţiile de nuntă pentru că tânărul ar fi trebuit să fie ginere.

Radu Dinu a murit necăsătorit şi în memoria lui, tinerii au cărat apă curată de la o fântână din comuna, au rupt o creangă dintr-un brad, au împodobit-o şi cel mai probabil, conform tradiției, au legat-o de crucea de la cimitir. Tânărul a murit exact în urmă cu o săptămână în Lefkada,Grecia.

Prietenii lui Radu sunt foarte triști și rememorează toate momentele trăite alături de acesta. Pe pagina sa de Facebook au apărut mii de mesaje de condoleanțe de la cei care l-au cunoscut.

Radu Dinu, tânărul de 25 de ani înecat în Lefkada, a fost condus pe ultimul drum.
Radu Dinu, tânărul de 25 de ani înecat în Lefkada, a fost condus pe ultimul drum.

„Îmi este imposibil să accept că scriu aceste rânduri, îți mulțumesc pentru tot prieten drag, OM BUN și altruist, sursă de inspirație și motivație în multe planuri (sportiv, alimentar, emoțional, stil de viață, drumeții etc.)
Rămân cu tot ce am învățat de la tine și amintirea întâlnirii întâmplătoare chiar în ziua dinaintea plecării în vacanță, fericit și entuziasmat pentru prima ta vacanță în Grecia.
Mulțumiri, respect și lumină veșnică, Radu! 🙏🕯“, a scris o prietenă a acestuia.

„Inca nu imi vine sa cred si nu pot sa accept . Drum lin catre ceruri Radu !!! 😢😢😢. Condoleante familiei !!!”, a spus un alt prieten.

„Este foarte dureros pentru un părinte să-şi piardă copilul la o vârstă aşa fragedă. Eu am aflat vestea prin intermediul rețelelor de socializare şi am rămas șocat. Parcă ieri eram colegi de clasă, iar astăzi…nu mai este. Rămân în urmă amintirile…Odihnă veșnică, Dinu Radu! Iar noi, cei tineri, ar trebui să învăţăm ceva din toate acestea“, a spus un alt prieten.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here