Radu Negru si Jeremy Huyghebaert au prefatat meciul dintre FCU Craiova si FCSB!

0
302

Dupa lectia predata Campioanei Romaniei, FCU Craiova intalneste FCSB, o echipa cu cel mai bun lot din campionat.
Cu un moral foarte bun, FCU Craiova merge pe Arena Nationala sa castige cele 3 puncte puse in joc.

FCU Craiova intalneste pe Arena Nationala in cadrul etapei a 3-a pe FCSB. Partida are loc maine seara incepand cu ora 22:30. Jeremy Huyghebaert si Radu Negru au prefatat meciul de maine seara, in cadrul unei conferinte de presa.

Marius Croitoru a ales cei 20 de jucatori pentru partica cu FCSB :

„Am pregătit acest meci foarte bine, iar eu cred că lotul nostru are toate posibilitățile să câștigăm acest meci. Pentru noi este la fel, deși ei și-au schimbat antrenorul. Meciul este la fel, indiferent de oponent sau de antrenor. Sper să continuăm jocul nostru bun cu CFR și în meciul cu FCSB. Avem o serie importantă de jocuri, dar până la urmă toate meciurile sunt importante în acest campionat. Obiectivul nostru este accederea în play-off, dar o să ne aștepte un sezon lung. După ce o să ajungem acolo ne putem gândi atunci la mai mult, însă trebuie să o luăm pas cu pas.”, a declarat Jeremy Huyghebaert.

„Ne-am bucurat o zi, două de victoria cu CFR, dar a trecut și a trebuit să ne pregătim pentru următorul meci. Așa este la fotbal. Vom întâlni o echipă, cea care cel puțin pe hârtie are cel vai valoros lot din prima ligă. Dar noi venim cu un moral bun și sperăm să plecăm de la București cu toate cele trei puncte. Ne dorim să jucăm ceea ce antrenăm, pentru că dacă vom face acest lucru nu are cum să iasă rău. Între cele două echipe este o rivalitate de mulți ani și sunt și orgoliile la mijloc. Sunt sigur că pe stadion o să fie o atmosferă frumoasă, plus că este un stadion special cu un gazon foarte bun.
Nu știu dacă era mai bine să întâlnim FCSB cu fostul lor antrenor, important este ca noi să ne facem jocul. Noi nu ne focusăm pe ceea ce se întâmplă la FCSB în interior. Pentru ei este o zi în minus de odihnă, dar că important este să facem ceea ce am pregătit noi la antrenamente. Deși meciul este la o oră destul de târzie, totuși e mai bine decât să jucăm la 16:00, la 40 de grade”, a declarat Radu Negru.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here