Radu Preda deschide lista la Senat pentru PMP Dolj ! Doar in Dolj se poate sa fie pus de 2 partide aceeasi persoana ?

0
10

Vicepresedintele national PMP Ion Cupa a “reusit” sa faca un “transfer” de senzatie am putea spune . Aflat pe locul 12 la Camera Deputatilor din partea PSD , Radu Preda se regaseste acum pe primul loc la Senat din partea PMP ..

Anuntul a fost facut chiar de Ion Cupa pe pagina de socializare : “Radu Preda, până astăzi lider al grupului senatorial PSD, a decis să devină membru al echipei PMP și va deschide lista PMP pentru Senatul României în județul Dolj.

Cred că oamenii valoroși care au dovedit în Parlament o activitate consistentă în slujba interesului public trebuie valorificați în acest sens și în viitoarea legislatură. Mult succes, Radu Preda!”

Doar in Dolj se poate sa avem acelasi candidat pe 2 liste la 2 partide ? Poate aflam si noi raspunsul ..

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Europarlamentarul Marian Jean Marinescu : România trebuie să dezvolte rapid o strategie națională privind Dunărea, pentru a profita de imensa oportunitate oferită de Pactul ecologic și Fondul de redresare UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here