Raed Arafat: O ”biata gripa” nu ucide atata personal medical!

0
6

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, atrage atentia asupra faptului ca virusul SARS-Cov-2 nu este „o biata gripa” si cere populatiei sa respecte masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului, anuntand ca se vor intensifica actiunile de control privind respectarea acestor masuri.

„O biata gripa, intre ghilimele, nu ucide atata personal medical cand ei isi fac datoria lor. Daca personalul medical e atat de expus, ganditi-va ca si populatia este expusa si trebuie sa inteleaga ca nu este vorba despre o gluma sau despre o exagerare”, afirma Raed Arafat.

„Cred ca unul dintre motivele pentru care unii nu mai respecta regulile, sau le respecta mai putin decat ar trebui, sunt toate aceste speculatii despre faptul ca virusul nu exista sau ca este – si aici nu am sa uit comentariul unui coleg medic, care zice este vorba de o biata gripa. Dar raspunsul meu este o biata gripa nu ucide, cum am vazut in alte tari, sute sau mii din randul personalului medical.

Citeste si ...  ALERTA METEO - COD GALBEN de ploi in toata tara, timp de 2 zile

Un virus obisnuit de gripa, sau o biata gripa, intre ghilimele, nu ucide atata personal medical cand ei isi fac datoria lor. Daca personalul medical e atat de expus, ganditi-va ca si populatia este expusa si trebuie sa inteleaga ca nu este vorba despre o gluma sau despre o exagerare.

Nu le cerem decat respectarea regulilor care au fost recomandate, ca sa evitam o deteriorare a situatiei pe care sa nu putem sa o controlam”, a afirmat Raed Arafat.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here