Raed Arafat pledeaza pentru prelungirea starii de alerta: Nu putem in 15 iunie sa revenim la o normalitate totala!

0
6

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, sustine ca este nevoie ca si dupa 15 iunie sa existe un cadru care sa permita mentinerea anumitor restrictii, pentru ca epidemia de coronavirus nu este inca depasita.

“Poate este o solutie normala in situatia in care nu am incheiat inca problema acestei epidemii si a acestui virus. In lumea politica trebuie sa se discute. Eu sunt convins ca se va ajunge la un consens si lumea va intelege ca lucrurile nu s-au terminat inca.
Eu nu cred ca am terminat inca”, a declarat Arafat, la emisiunea “Romania 9” de la TVR.

“Din perspectiva mea, v-am spus ca trebuie sa continuam clar cu o modalitate de a putea coordona si a lua anumite masuri. Acest lucru ni-l permite deocamdata starea de alerta. Din 15 iunie trebuie sa analizam cum se va putea. Poate cu starea de alerta, dar cu mai putine restrictii.

Daca nu va fi starea de alerta, vedem care va fi. Daca lasam totul si spunem ca revenim la situatia dinaintea virusului, eu cred ca e o greseala pe care o vom plati scump. Trebuie gasita o solutie, pentru ca noi nu putem in 15 iunie sa revenim la o normalitate totala. (…)

Citeste si ...  Raed Arafat, noi precizari despre masurile din perioada sarbatorilor: Nu s-a luat in considerare un lockdown total. Noi nu amenintam populatia..

Trebuie sa lasam aceasta dorinta ca la copii mici: ‘Vreau totul acum!’ Trebuie sa avem intelepciunea si rabdarea sa mai asteptam. Este vorba de o saptamana, doua, trei”, a mai precizat Raed Arafat.

Da o stea articolului !

 / 3Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here