Raluca Turcan: PNL a deblocat proiectele de infrastructură, nu le-a uitat în sertare și nici nu le-a plimbat la TV

0
21

Vicepremierul Raluca Turcan consideră primul tronson al autostrăzii Sibiu – Piteşti, cel dintre municipiul Sibiu şi localitatea Boiţa, ca fiind unul reprezentativ pentru şantierele de infrastructură pe care Guvernul le-a deblocat.

„Tronsonul Sibiu-Boiţa al autostrăzii Sibiu-Piteşti păstrează un ritm al construcţiei care mă face să cred că promisiunile primelor porţiuni asfaltate în 2021, lansate la vizita trecută, sunt realizabile. Nivelul de avans al investiţiei (6-8%) este o confirmare în plus. Împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi alături de preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, şi prefectul Mircea Creţu am primit asigurări astăzi, într-o zi specială pentru infrastructura din România, cu privire la capacitatea constructorului de a onora şi chiar depăşi graficul de lucrări.

Sibiu-Boiţa este primul tronson al autostrăzii Sibiu-Piteşti şi devine, iată, reprezentativ pentru şantierele de infrastructură pe care Guvernul le-a deblocat după ce ani de zile proiectele lor au fost uitate în sertare sau plimbate pe la televiziuni”, a scris vineri, pe pagina de Facebook, Raluca Turcan.

Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au inspectat, vineri, stadiul lucrărilor de pe porţiunea de autostradă, Sibiu – Boiţa.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here