Rareș Bogdan, informații de ultimă oră de la negocieri. Rocada premierului cu PSD este EXCLUSĂ în momentul de față

0
87

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, dă asigurări că liberalii nu iau în calcul, în momentul de față, o eventuală rocadă a premierilor cu cei de la PSD. Pentru a se întâmpla acest lucru trebuie să fie votată o astfel de decizie în partid mai întâi.

„Îi asigur că nu se pune în discuție (n.r.: sistemul prin care premierul să fie schimbat între PSD și PNL). E o metodă de a pune presiune, fără să aibă informații din interiorul negocierilor. Nu se pune problema ca PNL să cedeze poziția de premier sau să accepte la o eventuală rotativă. Primul lucru pe care PNL trebuie să-l facă: în eventuala rotativă un lider PNL nu cred că are nici măcar curajul să propună așa ceva, să fie un lider de la PSD premier prima dată.

Dacă o să ajungem la negocieri să propunem sistemul de rotativă trebuie propusă prima dată o astfel de decizie în BEX și apoi în BPN al PNL. Prima variantă ca premier să fie PSD nu se pune în discuție în momentul de față în PNL!

La discuția respectivă au fost finalizată tema justiției, la finanțe și muncă. Cei trei lideri vin mâine la 13.00 în formulă completă și prezintă ultimele informații”, a spus Rareș Bogdan, la Digi24.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here