Rares Bogdan : Klaus Iohannis nu va da premier catre PSD in urmatorii 4 ani si jumatate

0
14

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, sustine ca in urmatorii 4 ani si jumatate, Klaus Iohannis va desemna premierul doar de la PNL. Rares Bogdan le recomanda celor de la PSD sa isi faca planuri pe termen lung si sa gandeasca o strategie pentru urmatorul ciclu electoral.

”In cazul in care n-ar fi avut un astfel de plan m-as fi gandit ca cei de la PSD si ALDE nu mai fac politica. Este normal ca opozitia sa isi doreasca sa rastoarne puterea. Eu va spun ca in urmatorii 4 ani si jumatate PNL-ul va da premierul. Ca se supara unii, ca nu le convine, asta este realitatea.

Nu inteleg exact pozitia domnului Tariceanu. El are un discurs de opozitie, dar au inca oameni in Guvern, au oameni in pozitii cheie din domeniul Energiei. Oamenii lui Chitoiu, Gerea sau Tariceanu conduc in continuare domeniul energetic.

Puteam sa ii schimbam, dar la investirea in functie, PNL nu a avut numarul de voturi necesare, iar noi am fost votati si de alte grupuri politice. Practic, PNL-ul guverneaza impreuna cu alte 7 grupuri politice.

Pentru PSD urmeaza 4 ani si jumatate de guvernare PNL. Ei ar trebui sa gandeasca planuri pe termen lung, sa preia modelul chinezesc, atat de drag lor si sa gandeasca pentru urmatorul ciclu electoral. O spun pentru a treia oara: cat timp va fi Klaus Iohannis la Cotroceni, PSD nu va da premierul.”, a spus Rares Bogdan.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here