Rares Bogdan : Nu discutam absolut nimic cu cei din PSD, este izolat pe scena politica si asa va ramane patru ani de zile

0
24

Rares Bogdan a comentat negocierile din aceste zile de pe scena politică, negocieri ce vor determina configurația noului Guvern al României. Prim-vicepreședintele PNL a precizat că noul executiv ar urma să cupindă partidele PNL, UDMR, USR-PLUS, urmând a fi susținut și de parlamentarii minorităților naționale.

„Romanii poarta negocierile, pentru ca romanii au realizat aceasta configuratie a Parlamentului. Nu vrem sa ii dezamagim. Discutam pe programe. Coalitia este clara PNL, UDMR, USR-PLUS. Am inteles ca PMP nu a intrat in parlament. Avem o majoritate confortabila cu sprijinul celor de la minoritati. Speram ca cei de USR-PLUS sa ne accepte cat mai mult din programul nostru de rezilienta.  Nu am discutat despre ministere.

Prim-ministrul va trebui sa aiba cateva ministere fara de care nu-si va putea pune programele in aplicare: Justitie, Finante, Fonduri Europene, Interne. Nu am facut o lista cu ministerele pe care PNL nu le cedeaza.  Cred ca putem avea un Guvern nou pana la Craciun, cel tarziu pana la Anul Nou.

Dupa-amiaza avem o intalnire la care vor participa si Emil Boc si Gheorghe Flutur. Nu discutam cu PSD, PSD este izolat pe scena politica. Presedintele va alege premierul din propunerile facute de Partidul National Liberal.  Am o parere foarte buna despre Nicolae Ciuca.  PNL are un cuvant greu de spus atat in desemnarea premierului, cat si a ministrilor. Cuvantul decisive in desemnarea premierului il are presedintele Iohannis, asa cum e si normal.” a declarat Rares Bogdan,Prim-vicepreședintele PNL.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here