Rares Bogdan, surpriza pentru toti romanii. Ce vom avea voie sa facem foarte curand.Anuntul il va face Nelu Tataru in curand ..

0
4

Rares Bogdan vine cu un anunt surpriza pentru toti romanii care asteptau ridicarea acestei restrictii de mult timp. Desi data nu e clara, nu va mai dura mult, dupa cum spune europarlamentarul.

Bogdan a declarat la un post de televiziune ca redeschiderea bisericilor este un lucru foarte important pentru majoritatea romanilor, iar acest lucru se va intampla foarte curand. Europarlamentarul mentioneaza ca desi nu se stie data exacta si intelege precautia ministrului Sanatatii in aceasta privinta, in viitorul apropiat oamenii vor avea o surpriza placuta pentru ca bisericile se vor redeschide.

„Cred ca pentru noi cei care mergem la biserica duminica de duminica era important. Eu inteleg si precautia domnului Tataru, se analizeaza. In viitorul foarte apropiat se vor deschide bisericile. Oamenii care participa la biserica vor avea o surpriza placuta.

Eu am mers de mic copil cu bunica de mana la biserica, eu nu sunt un om extrem de credincios, ca am si eu pacatele mele, dar imi spun rugaciunea zi de zi”, a declarat Rares Bogdan .

Citeste si ...  Nelu Tătaru cere MĂSURI URGENTE după ce DNA l-a acuzat pe șeful Unifarm că a luat MITĂ 760.000 de euro

Amintim ca, desi Patriarhia Romana vrea ca slujbele sa fie reluate in interiorul bisericilor, Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru nu este de acord cu aceasta cerere. Tataru declara in urma cu cateva zile ca acest lucru nu este posibil din cauza evolutiei epidemiologice si a transmiterii crescute a virusului printre oameni.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here