Rares Bogdan : Victorie uriașă marca Klaus Iohannis după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent.

0
43

Europarlamentarul Rares Bogdan considera ca presedintele Iohannis a obtinut o „victorie uriasa” la Bruxelles. „Presedintele Romaniei s-a luptat pentru ca Romania sa beneficieze de o suma absolut fantastica, impresionanta de-a dreptul”, a scris Rares Bogdan.

„Victorie uriasa marca Klaus Iohannis dupa 4 zile si 4 nopti de negocieri fara precedent. Prestatie excelenta si foarte aplicata a Presedintelui Romaniei. Pas cu Pas a obtinut TOT ce se putea obtine pentru ROMANIA. De acum doar sa intelegem ce e cu acesti bani si mai ales ce trebuie sa facem cu ei. Presedintele i-a obtinut pentru modernizarea si recladirea marilor sisteme publice ale tarii, de acum trebuie realizate si implementate proiectele, pornita executia si finalizate.

Adica mai pe romaneste, trebuie adusi acesti bani spre noi. UE iti da, nu iti baga insa si in traista. Presedintele Romaniei s-a luptat pentru ca Romania sa beneficieze de o suma absolut fantastica, impresionanta de-a dreptul. Acum la TREABA! Sunt convins ca si acest lucru se va intampla sub atenta sa supraveghere. Un adevarat plan MARSHAL pentru Romania”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca Romania va beneficia de aproape 80 de miliarde de euro pentru proiecte europene, indicand constructia de spitale, scoli, modernizarea marilor sisteme publice, precum si reconstructia economica.

„Dupa discutii foarte complicate, dupa negocieri foarte complicate, dupa patru zile si patru nopti de negociere, am obtinut pentru Romania o suma impresionanta – 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene, negocieri care ne permit acum sa trecem la etapa urmatoare. Vom folosi aceasta suma de 80 de miliarde pentru a reface infrastructura in Romania, pentru a construi spitale, scoli, pentru a moderniza marile sisteme publice. Este, de asemenea, foarte important de stiut ca o parte semnificativa din acesti bani vor fi folositi pentru relansare, pentru revigorare economica”, a declarat Iohannis, la Bruxelles, la finalul reuniunii extraordinare a Consiliului European.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here