RAT Craiova extinde de maine traseele de transport public din Craiova!

0
147

Traseele de transport public din Craiova vor fi extinse începând de maine. În același timp, au fost înființate și noi stații de autobuz.

„Extindem traseele de transport public din Craiova, pentru a veni în sprijinul nevoilor locuitorilor ce folosesc acest serviciu.
Astfel, începând de luni, 18 septembrie, RAT Craiova aduce modificări la mai multe trasee ale mijloacelor de transport în comun.

Datorită faptului că unele zone ale municipiului Craiova erau neacoperite de traseele de transport public, au fost modificate patru astfel de rute, respectiv Traseul 1, Traseul 5b, Traseul 23b și Traseul 20.
Traseul 1 va acoperi și cartierul Romanești, fiind înființate noi stații – Bucura și Fântâna Popova, unde va fi noul capăt de linie.
Traseul 5b va fi prelungit în cartierul Veterani, fiind înființate noi stații – Infanteriei, Vânători de Munte 1 și 2 și Artileriei.

Traseul 20 va continua de la Parcului Tineretului, urmând să meargă până în parcarea WaterPark Craiova, unde va avea capăt de linie.
Traseul 23b va acoperi cartierul Bariera Vâlcii, fiind înființate mai multe stații pe bulevardul Carpenului, până la intersecția cu strada Gârlești.“, a anunțat edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

RAT Craiova extinde de maine traseele de transport public din Craiova!

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here