Razii de amploare la persoane bănuite că furau produse de lux din avioanele de pe Otopeni

0
6

In aceasta dimineata, aproximativ 200 de politisti pun in aplicare 28 de mandate de perchezitie, in Bucuresti si judetele Ilfov si Prahova, intr-un dosar instrumentat de Serviciul de Politie Transporturi Aeriene “Henri Coanda” din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Bucuresti, in coordonarea Parchetului Militar Bucuresti, cauza ce priveste savarsirea infractiunilor de furt, complicitate la furt, tainuire si delapidare.

Din probatoriul administrat in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca de la finele anului 2019 si pana in prezent, mai multe persoane ar fi sustras produse de lux – ceasuri, bijuterii, produse de marochinarie, produse cosmetice si bauturi din containerele ce se incarcau la bordul avioanelor, cu produse destinate comercializarii strict in acest spatiu.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 800.000 euro. Vor fi conduse la audieri mai multe persoane, audieri ce vor avea loc la sediul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Bucuresti. Actiunea beneficiaza de sprijinul Directiei Politiei Transporturi, Directiei Operatiuni Speciale si Serviciului Interventii si Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, precum si al Serviciilor Actiuni Speciale si Serviciilor Criminalistice din Bucuresti si judetele limitrofe.

Citeste si ...  BNR a scăzut rata dobânzii de politică monetară de 2.0 la 1.75

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here