Regina Elizabeth apare pentru prima oară în public purtând mască

0
4

Regina Elizabeth a II a a Regatului Unit al Marii Britanii a fost surprinsă pentru prima oară în public purtând masca de protecție, ea participând săptămâna trecută la o scurtă ceremonie la Westminster Abbey.

Deși monarhul în vârstă de 94 de ani a mai ieșit în public în ultimele luni, de la debutul pandemiei și până acum nu și-a făcut niciodată apariția cu masca sanitară, notează Euronews.

Fotografiile oficiale de la recenta ceremonie au fost publicate sâmbătă seara.

„A fost minunat să o vedem pe Majestatea Sa atât de binedispusă și într-o formă fizică foarte bună”, a spus David Hoyle, protopop la Westminster Abbey.

Ceremonia a fost una restrânsă cu doar câțiva participanți și a fost prilejuită de macarea a 100 de ani de la înmormântarea Marelui Soldat Necunoscut.

Mormântul aparține unui soldat britanic neidentificat, care a murit la datorie în timpul Primului Război Mondial. Trupul său a fost repatriat di nordul Franței și înhumat la Westminster Abbey pe 11 noiembrie 1920. Ceremoniile dedicate centenarului au fost însă limitate din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste si ...  Franța ia în calcul închiderea graniței cu Spania din cauza COVID-19.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here