Remiza la Giurgiu in Cupa Romaniei … Dinamo – FCU Craiova 0-0

0
175

Dinamo și FCU Craiova au remizat marți, în prima etapă a fazei grupelor Cupei României, 0-0. Dinamo a reușit să obțină un punct și păstrează speranțe că va reuși să obțină calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

„Câinii” au reusit sa puna probleme Stiintei și chiar au trecut de câteva ori pe lângă gol, profitând de erorile din defensiva echipei FCU Craiova.

Din pacate Stiinta nu a facut un joc consistent nici de aceasta data. Au fost cateva suturi pe poarta dar si cateva erori de arbitraj in defavoarea echipei craiovene.

Dinamo – FCU Craiova, echipe de start:
Dinamo: Dujmovic – Giafer, Dudea, Bena, A. Șerban – V. Vorcea, A. Florescu, Ghezali – Țîră, Buhăescu
Rezerve: Fara – Demici, Iglesias, Bani, Patriche, Bobea, N. Roșu, Larrucea, Pop
Antrenor: Ovidiu Burcă

FCU Craiova: Gurău – Zanfir, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, V. Achim – Sidibe, Bauza, G. Ganea – Blănuță
Rezerve R. Popa – G. Enache, R. Grigore, Van Durmen, Marquet, Chițu, Duță, Jibril
Antrenor: Paul Răducan

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Paramatti, R. Grigore, Huyghebaert – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, Bauza, Chițu – G. Ganea
Antrenor: Paul Răducan

“Nu e exact ce ne-am dorit, dar trebuie să fim realiști, atât s-a putut, din păcate. Mai puțin important e ce spun eu, important e ce s-a văzut, echipa atât a putut azi.

Cu sigurantă că echipa a resimțit (n.r.: plecarea lui Croitoru), dar nu avem ce face. Așteptăm să vină cineva și sper să reușească să redresese cumva.

Nu știu să vă spun cine trebuie să vină, întrebați conducerea. E posibil ca asta să fi influențat situația echipei.

Eu sunt angajatul clubului, dar dacă se decide altceva, nu e nicio problemă, noi suntem obligați să venim zi de zi la serviciu.

Normalitatea era ca FC U să câștige împotriva unui Dinamo, care nu mai e ce era odată, cu tot respectul. Nu știu să vă spun cine poate să vină, chiar îmi pare rău”, a spus Florin Drăgan, unul dintre “secunzii” rămași după plecarea lui Marius Croitoru.

“Este o altă competiție, felicit ambele echipe, pentru că au fost fair play, nu au existat faulturi grosolane, injurii și alte aspecte, s-a afișat un joc frumos”, a spus Răducan.

“E surprinzător, pentru că noi suntem de Liga 1, iar Dinamo e de Liga 2, dar o parte din jucători au jucat puține minute, poate nici nu au debutat, ca Zanfir.

Dar chiar și așa, noi trebuia să câștigăm. Nu am marcat nici acum, aici e supărător. Nu am pierdut, dar trebuia măcar să marcăm. Implicit, am fi câștigat acest joc”, a completat Răducan.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here