Reprezentanții PNL DOLJ din învățământ au participat ieri la dezbaterea organizată de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, privind proiectele de legi „România Educată”.

0
301

Reprezentanții PNL DOLJ din învățământ au participat ieri la dezbaterea organizată de ministrul Educației, domnul Sorin Cîmpeanu, privind proiectele de legi „România Educată”.

Reforma din învățământ este un subiect extrem de important pentru factorii de decizie, pentru societate, elevi, studenți sau profesori, așa încât PNL, inițiatorul acestui proiect, a generat un amplu proces de dezbatere și transparență la nivel național pentru a asigura creșterea calității învățământului românesc.

PNL Dolj a participat la dezbaterea de la Brașov cu o delegație formată din Alexandru Daniel Ion – inspector școlar general, Mihaela-Roxana Jianu – director Casa Corpului Didactic Dolj și Ștefan Alexandru Liță – director Școala Gimnazială Terpezița.

Intră pe www.legile-educatiei.pnl.ro și lasă-ne un mesaj cu sugestiile tale de îmbunătățire a noilor prevederi. Împreună, așezăm bazele unui sistem de învățământ mai bun, mai performant!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here