Reprezentanții Salubrității Craiova vor derula prima etapă de dezinsecție din acest sezon

0
198

SC Salubritate Craiova SRL desfășoară, începând cu data de 3 mai a.c, prima etapă de dezinsecție prin pulverizare terestră a insecticidelor pe domeniul public, intervenție ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare.

“Echipele care acționează la nivelul Municipiului Craiova vor efectua, în noaptea de 3 spre 4 mai a.c operațiunea de larvicidare pe suprafețele lacurilor din municipiul Craiova, urmând ca, în noaptea de 4 mai spre 5 mai a.c să procedeze la dezinsecția spațiilor verzi din Parcul Nicolae Romanescu și din zonele adiacente. În noaptea următoare, va fi efectuată intervenția în Parcul Tineretului”, conform unui comunicat de presă, potrivit cvlpress.ro .

Dezinsecția pe spațiile verzi din cartierele municipiului Craiova va fi demarată în
noaptea de 5 spre 6 mai a.c, aceasta urmând să se desfășoare în funcție de condițiile
meteorologice existente. “Produsele biocide folosite în cadrul acestei intervenții sunt Vectobac WG și Solfac Trio EC140 NF aflate în grupa a III-a de toxicitate in concentratiile recomandate de producator și avizate de Ministerul Sănătății”, se mai spune în comunicat.

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de aproximativ 800 hectare reprezentând spatiile verzi din Municipiul Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here