Restricții de circulație pentru desfășurarea evenimentului muzical ”The Artist Awards 2022”

0
182

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, pentru desfășurarea evenimentului muzical ”The Artist Awards 2022” ce va avea loc pe strada A. I. Cuza, precum și pentru montarea echipamentelor de scenotehnică, în perioada 07.11.2022, ora 22:00 – 13.11.2022, ora 22:00 se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

A.I.Cuza, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Romul și intersecția cu str. Arieș;

De asemenea, în perioada 11.11.2022, ora 14:00 – 13.11.2022, ora 22:00, circulaţia rutieră va fi restricţionată și pe următoarele sectoare de drum:

Popa Șapcă;
A.I.Cuza, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Calea Unirii și intersecția cu str. Romul;
Calea Unirii, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Mihai Viteazul și intersecția cu str. A.I.Cuza.

Traficul rutier va fi dirijat pe arterele adiacente, iar în zona restricționată se va permite accesul autovehiculelor cu regim de circulație prioritară, al riveranilor care nu au alt acces către proprietate și al vehiculelor care transportă persoane cu handicap.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mulţumim pentru înţelegere!

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here