REŢINUT DE POLIŢIŞTI PENTRU COMITEREA A PATRU INFRACȚIUNI RUTIERE

0
179

La data de 24 aprilie, polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracțiunii a patru infracţiuni rutiere.

În fapt, bărbatul a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova în zilele de 18 şi 19 aprilie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brestei, din municipiul Craiova, având alcoolemii de 1,08 şi 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii a patru infracţiuni rutiere, două infracțiuni de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi două infracţiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 25 aprilie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here