Retinut de politisti pentru contrabanda cu tigari

0
5

In cursul zilei de miercuri, 18 martie, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Dolj au retinut pentru 24 de ore un barbat de 34 de ani, din Craiova, banuit de comiterea infractiunii de contrabanda cu tigari.

Reamintim faptul ca, in cursul noptii de 17/18 martie a.c., politisti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat, prin comuna Radomir, o autoutilitara, condusa de un barbat de 34 de ani, din Craiova.

In urma controlului efectuat autovehiculului, politistii au identificat, in interiorul compartimentului marfa al autoutilitarei, 77.500 de pachete de tigari, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Politistii au indisponibilizat autoutilitara si intreaga cantitate de tigari, cercetarile fiind continuate pentru comiterea infractiunii de contrabanda cu tigari.

Astfel, in urma probelor administrate, politistii au retinut pentru 24 de ore barbatul in cauza, acesta urmand sa fie prezentat unitatii de parchet cu propunerile corespunzatoare.

Facebook Comments
Citeste si :   Posibila incalcare a conditiilor de exercitare a dreptului de vot la scrutinul de alegere a Rectorului Universitatii din Craiova, organizat in data de 19 februarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here