Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 ani, din comuna Pieleşti, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt.

În fapt, la data de 02 aprilie , poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din incinta unui magazin alimentar, situat pe strada Calea Bucureşti, un tânăr ar fi sustras o sticlă de băuturi spirtoase şi ţigări, fugind într-o direcţie necunoscută.

La data de 07 aprilie , poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din incinta unui alt magazin alimentar, situat pe strada Nicolae Julea, un tânăr ar fi sustras o sticlă de băuturi spirtoase, fugind într-o direcţie necunoscută.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti şi pe baza semnalmentelor oferite, în seara zilei de 07 aprilie a.c., pe bulevardul Decebal a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din comuna Pieleşti, bănuit de comiterea faptelor.

Acesta a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Persoana reținută urmează să fie prezentată în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *