REȚINUT DE POLIȚIȘTI SUB ASPECTUL SĂVÂRȘIRII INFRACȚIUNII DE FURT CALIFICAT

0
172

Ieri, 24 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 20 ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 03 aprilie, polițiștii au fost sesizați de o femeie din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în noaptea de 02/03 aprilie, persoane necunoscute i-ar fi sustras un laptop și mai multe bijuterii dintr-un autoturism ce se afla parcat în faţa locuinţei.

În urma cercetărilor desfășurate de către poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Calafat a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea faptei, laptopul sustras fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.
În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Judecătoriei Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here