Retragerea candidaturilor la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 și demisia membrilor AUR Dolj

0
72

Prin prezenta facem cunoscute opiniei publice demisia din AUR si renunțarea la calitatea de  candidați ai AUR pentru funcțiile de Președinte al Consiliului Județean Dolj, consilier în Consiliul Județean  Dolj și consilier în Consiliul Local Craiova, la scrutinul electoral din data de 27 septembrie 2020 a  urmatorilor foști membri ai Alianței pentru Unirea Românilor – filiala Dolj:  

Măgălie Ștefan-Mircea  

Sandu Mariana-Mihaela  

Iordache Ilie  

Grecescu Liviu-Daniel  

Brătan Cristian 

Motivele acestui demers public și civic, important pentru sănătatea morală a vieții politice din  România și pentru salvarea idealului național al Unirii Românilor, sunt următoarele: 

– Numirea (fără respectarea Statutului AUR și mecanismului de democrație internă din partid) în  funcția de Vicepreședinte Național al AUR și de Președinte al AUR Dolj a dl. Ringo Dămureanu, liderul  Sindicatului „Forța Legii”, prin decizia discreționară și nestatutară a Președintelui AUR, dl. George Simion.  

– Numirea (fără respectarea Statutului AUR și mecanismului de democrație internă din partid) în  funcția de Secretar General al AUR Dolj a dl. Claudiu Ștefan Vava, om de afaceri din cercul de  colaboratori ai dl. Ringo Dămureanu, prin decizia discreționară și nestatutară a Președintelui AUR, dl.  George Simion.  

– Refuzul manifestat de Președintele AUR, dl. George Simion, de a avea un dialog civilizat și în  temeiul Statutului AUR și mecanismului de democrație internă din partid, cu membri filialei AUR Dolj pe  subiectul acestor numiri discreționare.  

– Constatarea faptului că pentru actuala conducere națională a Alianței pentru Unirea Românilor  par a fi mai importante experiența în jocurile politice dubioase și disponibilitatea de a investi sume mari 

de bani în partid, decât loialitatea față de idealul național al Unirii Românilor într-un stat democratic,  prosper și respectat în Uniunea Europeană și în lume.  

Luând în considerare toate aceste motive, membri sus amintiți au renunțat la calitatea de  candidați ai AUR pentru funcțiile de Președinte al Consiliului Județean Dolj, consilier în Consiliul Județean  Dolj și consilier în Consiliul Local Craiova, la scrutinul electoral din data de 27 septembrie 2020 și  demisionează din această formațiune politică. 

Prezentul comunicat se constituie în ultimul document emis sub semnătura mea ca Președinte AUR  Craiova și sub sigla AUR Dolj.  

Măgălie Ștefan-Mircea (fost Președinte AUR Craiova, mircea.magalie@yahoo.com, 0727.451317)  Craiova, 18 septembrie 2020 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here