După succesul de la Oradea și Craiova, unde peste 300 de manageri și antreprenori au participat la Business Evolution, road show-ul de dezvoltare a afacerilor organizat de Doingbusiness.ro continuă cu ediția care va avea loc pe 24 aprilie 2024 la Suceava, la Hotel Mandachi, de la 8:30 la 13:30. 

Principalul obiectiv al evenimentului care promovează soluții și idei, venite de la liderii și specialiștii celor mai performante companii, este de a explora soluțiile și resursele pentru dezvoltarea sustenabilă a firmelor din regiune, în contextul actualelor provocări. 

Subiectele abordate la Suceava vor include finanțarea și digitalizarea companiilor, utilizarea AI în vânzări și marketing, noi soluții, strategii și tactici pentru dezvoltare și adaptare la cerințele în continuă schimbare ale clienților și ale pieței.

În acest context, road show-ul Business Evolution oferă răspunsuri și soluții relevante la cele mai importante întrebări și preocupări ale managerilor și antreprenorilor.

Evenimentul este susținut de doi Parteneri Instituționali: Camera de Comerț și Industrie Suceava, Patronatele IMM Suceava și Clubul de Afaceri In Business. Partenerul Principal este Raiffeisen Bank România, alături de Partenerii: Orange Business, Tudor Galoș Consulting, Valoria Business Solutions, Wise Money Fonduri Europene, Kompass Romania și DigiQuery. Partener de Mobilitate: Mercedes-Benz Romania.  

Agenda conferinței include două sesiuni care abordează strategii pentru dezvoltare și prezentări practice după cum urmează:

08:30 – 09:00 – Înregistrarea participanților

09:00 – 11:00 – Strategii pentru dezvoltare, evoluția mediului de afaceri

11:00 – 11:30 – Pauză de cafea și networking

11:30 – 13:30 – How To…? – Prezentări aplicate și discuții interactive

Radu Soviani, cunoscut analist și jurnalist economic, va modera discuțiile despre soluțiile de finanțare, evoluție și transformarea digitală sustenabilă, creșterea și extinderea ariei vânzărilor, impactul AI în business, dar și aspecte specifice mediului de afaceri local și regional.

„Zona de nord-est a țării are un potențial economic semnificativ. Subiecte precum digitalizarea, soluțiile de finanțare, soluțiile pentru creșterea vânzărilor sau pentru motivarea angajaților sunt câteva dintre subiectele care au determinat peste 170 de manageri si antreprenori să își rezerve un loc la eveniment.

De aceea ajungem cu caravana Business Evolution pentru prima dată la Suceava pentru a prezenta soluții testate, validate și aplicabile imediat pentru finanțarea și creșterea sustenabilă a afacerilor”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro și Kompass România, organizatorul evenimentului.

Participarea la Business Evolution este o oportunitate pentru toți membrii din conducerea companiilor, precum și pentru managerii departamentelor de dezvoltare, IT, vânzări, marketing care vor putea face schimb de idei pentru împărtăși cele mai bune practici și a asculta specialiștii și experții invitați ca vorbitori.

De asemenea, conferința le va oferi participanților oportunitatea de a relaționa cu alți lideri de business și de a obține informații despre cele mai recente tendințe și evoluții din diverse industrii.

Parteneri media ai evenimentului sunt: Ziarul Crai Nou, BucoWina Plus, Iași4You, Viva FM, Transilvania Business Magazine, Agerpres, Revista Cariere, HR Manager, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Jurnal de Craiova, Prahova Business, Spotmedia.ro, Reușita, SpatiulConstruit.ro și București Business.

La conferință se pot înscrie până la 3 participanți din cadrul unei firme. Participarea nu implică nicio taxă. Înregistrările se pot face online la: www.businessevolution.ro

Pentru mai multe informații persoana de contact este Mădălina Popescu: madalina.popescu@doingbusiness.ro.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *