România după 15 mai. Marcel Vela, precizări importante despre măsurile de relaxare

0
68

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, duminică seara, că, după publicarea măsurilor pe care le-a propus Ministerul de Interne pentru perioada imediat următoare stării de urgență, a primit propuneri și observații. Lista, spune ministrul, va fi finalizată din punct de vedere juridic, dezbătută și, într-un final, aprobată săptămâna viitoare. 

„La postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparenţă şi dezbatere măsurile propuse de către medicii specialişti în epidemiologie şi boli infecţioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observaţii. Vă mulţumesc tuturor şi vă fac următoarele precizări: lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate şi aproba în următoarea săptămână; oricine doreşte să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresă de e-mail, anunţată în postarea de pe site-ul MAI, cât şi la anunţul de pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică: propuneri.relaxare@ms.ro”, a scris Marcel Vela, într-o postare pe Facebook.

„Scopul nostru, al tuturor, este protejarea sănătății și oprirea răspândirii infecțiilor, pentru a ne putea gândi de la 1 iunie la o noua etapă de relaxare”, a mai scris ministrul. 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here