Rotaru are nevoie de LECITINA ! Adrian Mititelu a cerut contul unde sa depuna banii pentru a juca un meci pe arena din Craiova ..

0
21

Am vazut un comunicat dat de CSU Craiova si am simtit nevoia sa intervin pentru ca este plin de erori din punctul meu de vedere .. Nu am sa rescriu cum a inceput actuala echipa din prima liga si nici cum a fost scoasa din fotbal Universitatea Craiova , am sa spun ca Rotaru arunca ultimele cartuse ale disperarii iar o parte din ziaristii care i-au fost alaturi intorc acum fata spre Universitatea Craiova pentru a avea vizualizari la articole ..

Daca aveti drum pe la sediul clonei , am rugamintea sa ii lasati patronului un flacon de lecitina pentru ca are nevoie de asa ceva ..

Universitatea Craiova a facut in nenumarate randuri cerere pentru a juca pe stadionul din Craiova , ba chiar a cerut contul in care sa fie transferati ca echipa sa poata avea conditii optime de joc .

In mod normal , orice arena din lume poate sa fie inchiriata doar ca la Craiova mizeria din Primarie coroborata cu puterea politica a facut ca cea mai iubita echipa din Oltenia sa aiba interzis pe aceasta arena ..

In primul rand tin sa va aduc aminte cum actualul contract este facut in fals .

A fost preluat un contract pe vechiul stadion si continuat pe noua arena cu aceleasi clauze , aproape aceleasi pentru ca au pus inca 15 ani la exclusivitate ..

In al doilea rand , nici o arena din Romania nu are exclusivitate pe un stadion construit pe bani publici . Un exemplu la indemana este meciul dintre Rapid Bucuresti si CSA Steaua disputat pe Arena Nationala .

Acolo se poate , aici in Craiova au pus unele conditii care depasesc orice limita ..

Domnule „Lecitina” avem o adresa catre Primaria Craiova in data de 29.05.2019 in care se mentioneaza :

„Suntem dispusi sa achitam , in avans pentru o perioada de un an de zile ,toate costurile generate de folosirea de catre societatea subscrisa a imobilelor mai sus identificate”..

Practic , Adrian Mititelu a vrut sa aiba acces pe Stadionul Ion Oblemenco cat si in Centrul de recuperare Lunca , ambele facute din bani publici !

Fotbal : Rotaru are nevoie de LECITINA ! Adrian Mititelu a cerut contul unde sa depuna banii pentru a juca un meci pe arena din Craiova ..

Ce ziceti ? Aveti nevoie de lecitina ?

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here