RURIS lansează noua gamă de motocoase RURIS RR BRAVO: ușoare, fiabile și cu afișaj digital.

0
266

RURIS lansează gama RURIS RR BRAVO de motocoase cu afișaj digital, ușoare și fiabile pentru milioanele de români, care aleg RURIS de 30 ani. Ușurința în utilizare și calitatea produsului transformă produsul în alegerea perfectă atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.

RURIS, liderul pe piața de motoutilaje agricole, anunță lansarea noii sale game de motocoase, potrivite pentru toaletarea și întreținerea peluzelor și grădinilor. Datorită tehnologiei sale avansate, noua gamă RURIS RR BRAVO permite o tăiere precisă și eficientă a ierbii și a altor plante din grădină, iar design-ul ergonomic și manevrabilitatea îmbunătățită fac ca operațiunile de tăiere să fie mai ușoare și mai eficiente ca oricând.

Compania este mândră să ofere această nouă gamă de motocoase, care reprezintă un produs de calitate superioară, fiabil, ușor de utilizat și cu trei ani garanție, pentru a satisface nevoile clienților săi. Un alt avantaj inovativ al motocoaselor RURIS RR BRAVO îl reprezintă dotarea cu un display digital care asigură o monitorizare a tuturor informațiilor necesare desfășurării unei bune exploatări, pe termen lung.

Mai multe detalii despre noua gamă RURIS RR BRAVO sunt disponibile pe website-ul RURIS la secțiunea Produse/ Motocoase de umăr, www.ruris.ro/motocoase.
Compania RURIS oferă soluții complete pentru gradinărit și agricultură, având o gamă completă de utilaje pentru a acoperi nevoile fiecărui consumator, îmbunătățind astfel experiența clienților săi. În ultimii ani, compania a avut o creștere constantă a cifrei de afaceri, având planuri ambițioase de a-și extinde producția și spațiul de depozitare, pentru a deveni un centru de excelență în producția și distribuția de echipamente de acest gen.

Departamentul Marketing și Comunicare
RURIS

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here