S-a încheiat prima ediție a Festivalul Artelor Marțiale Brăila ! Enzo Minca a adus CENTURA WKU la Craiova !

0
250

S-a încheiat prima ediție a Festivalul Artelor Marțiale Brăila, la care au fost prezente multe nume grele ale sporturilor de contact. Peste 1000 de spectatori, din Brăila și nu numai, au fost prezenți în Sala Polivalentă ”Danubius” din Brăila să urmărească meciurile acestei gale, care a cuprins întreceri de MMA, kickboxing, box, Jiu Jitsu Brazilian.
SCM Craiova si POWER GYM CRAIOVA au avut 3 sportivi in aceasta gala!
Mihai Isuf a pierdut la in fata braileanului Leonard Florea.
Chiar daca meciul a fost programat doar cu 3 zile inainte de eveniment, sportivul craiovean a fost la inaltimea galei .
Mihai Isuf a pierdut la puncte in fata lui Leonard Florea.

Enzo Minca a castigat centura WKU Romania la categoria 60 de kg impotriva lui Cristian Visoina. Enzo a revenit in ring dupa o perioada destul de lunga dar nu a contat acest lucru pentru ca a reusit sa castige la puncte si astfel Craiova are centura WKU Romania.

Iancu Alin Ionut si Cristian Ristea au oferit cel mai frumos meci al galei!
,,Cel mai frumos meci din ultimii 10 ani,din România!”-promoteurul Festivalul Artelor Marțiale Brăila – Gala Best of The Best , Cornel Musat !
Dupa 5 reprize intense si foarte disputate, in care ambii luptatori au atacat fara menajamente din prima pana in ultima secunda, cu un nivel ridicat de forta pusa in valoare cu o tehnica profesionista, face ca acest meci sa il putem declara cel mai bun meci intre doi romani la categoria gra din ultimii 2 ani care s-a desfasurat pana acum.
Meciul Golden Fighter Championship / WKU Romania a beneficiat de atenta supraveghere de arbitraj a domnului Serghei Gangan din Rep. Moldova supervisor WKU si domnului Alin Fălcușan ,președintele WKU Romania.
Iancu Alin Ionut a fost favoritul publicului si de aceasta data!
La finalul partidei dintre cei doi, sportivul craiovean le-a facut o promisiune celor prezenti ..

Promoteurul Festivalul Artelor Marțiale Brăila – Gala Best of The Best , Cornel Musat, a avut primele concluzii la finalul galei :

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here