S-a vaccinat sau nu Diana Șoșoacă?

0
339
71 / 100

De la primele apariții pe scena politică românească, Diana Șoșoacă a reușit să șocheze. Atât prin afirmațiile sale, duse la extrem, dar și prin atitudine. Odată cu demararea campaniei de vaccinare senatorul de Iași s-a declarat un înfocat anti-vaccinist, lucru pe care l-a confirmat recent. Confirmarea venea ca urmare a unor așa-zise zvonuri, cum că fosta membră AUR s-ar fi vaccinat.

Din pacate exista o situatie care persista din cauza acelui GDPR , Diana Sosoaca poate sa spuna ce vrea si unde vrea .

Senatoarea declara public că nu se va vaccina, nici ea și nici membri familiei sale, devenind astfel inamicul nr.1 al campaniei de vaccinare. În tot acest timp și-a continuat și mitingurile în țară și în Capitală. La un astfel de miting, unul din protestatarii antivacciniști, Erno Kovacs, s-ar fi infectat și a necesitat spitalizare, regretând ulterior că nu s-a vaccinat. Respectivul participase, alături de aceasta, la un astfel de miting desfășurat în Capitală. Din păcate, senatoarea avea să nege orice legătură cu Erno Kovacs, declarând: ”Nu am auzit niciodată de el, nu am vorbit niciodată cu el!”

În ultimele zile, poate mai ponderată, cu excepția zilei de marți la votul moțiunii, Diana Șoșoacă a devenit subiect de zvonuri. Unul dintre acestea spune că senatorea de Iași s-ar fi vaccinat împotriva covid, deși se declară antivaccinistă. Într-un mesaj scris pe Facebook, a decis să dezmintă aceste zvonuri. Nu știm nici noi dacă sunt sau nu adevărate, dar cert este că senatoarea declară:

„Eu, Senator al României, Diana Iovanovici-Șoșoacă, dezmint articolele calomnioase din presă în care se afirmă că m-aș fi vaccinat!

NU M-AM VACCINAT! NU MA VACCINEZ! NU MĂ SUPUN ACESTUI EXPERIMENT ȘI VĂ ÎNDEMN SĂ ÎMI URMAȚI EXEMPLUL! AM ALES LIBERTATEA!”, a transmis senatorul.

Pe un grup de pe reteaua de socializare Sosoaca reactioneaza foarte evaziv ..

S-a vaccinat sau nu Diana Șoșoacă? Raspundeti voi la aceasta intrebare ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here