S-au tulburat apele în PSD! Sorin Grindeanu si Vasile Dincu nu sunt agreati pentru a ocupa o pozitie in noul guvern.

0
109

Vasile Dîncu a revenit pe cai mari în PSD, după era Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. În mandatul lui Marcel Ciolacu, fostul vicepremier tehnocrat din cabinetul Dacian Cioloș a ajuns președintele Consiliului Național al PSD, iar ulterior a fost ales senator.

Acum, Dîncu țintește o funcție în viitorul guvern PSD-PNL-UDMR, iar conform ultimelor informații ar fi fost propus titular la Ministerul Apărării. Însă, asta a provocat multă nemulțumire nu doar între liderii PSD, ci, mai ales, la baza formațiunii. Mai multe organizații județene ale PSD sunt nemulțumite de posibilitatea ca Dîncu să ajungă ministru, ținând cont de lipsa sa de rezultate electorale la recentele alegeri. Baza partidului contestă reprezentativitatea lui Dîncu, criticând vehement decizia și argumentând că oamenii din organizațiile cu rezultate la alegeri sunt săriți la funcțiile importante, în timp ce anumiți lideri, controversați în spațiul public prin trecutul lor, ajung să dețină posturi cu greutate.

Același lucru este și în situația lui Sorin Grindeanu. Revenit în PSD, după ce fusese exclus în epoca Liviu Dragnea, Grindeanu este propus să conducă Ministerul Transporturilor și să dețină, simultan, și poziția de vicepremier. Lui Grindeanu i se reproșează atât trecutul său, cât și lipsa de performață electorală.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here