Salubritate Craiova : 51 de utilaje actioneaza pentru deszapezirea Craiovei

0
3

In prezent, 51 de utilaje indeparteaza zapada de pe carosabil, imprastie material antiderapant, incarca si transporta sare pentru aprovizionarea punctelor intermediare de depozitare din oras. 180 tone de material antiderapant au fost folosite in ultimele 12 ore pentru combaterea poleiului.

“Desi avem atentionare Cod portocaliu, cantitatea de zapada nu este insemnata cantitativ insa viscolul ne-a pus probleme pe tot parcursul noptii, inclusiv in primele ore ale diminetii. Am respectat Programul comun de deszapezire, actionand cu prioritate pe bulevardele si arterele principale iar, pe parcursul zilei, urmeaza sa intervenim si in zonele de case, pe arterele secundare si parcarile dintre blocuri”, a declarat Mihai Butari, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

Reamintim faptul ca, potrivit Programului comun de actiune pentru deszapezirea, prevenirea si combaterea poleiului in municipiul Craiova, pentru sezonul de iarna 2019-2020, se actioneaza prioritar pe strazile de categorie I, are sunt de obicei cele pe care circula mijloacele de transport in comun. Ulterior indepartarii zapezii de pe aceasta categorie de cai publice, se trece la deszapezirea strazilor de categorie II si apoi III.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

SC Salubritate Craiova SRL, in calitate de operator care are delegata activitatea de deszapezire in municipiul Craiova, face apel la cetatenii municipiului sa parcheze autovehiculele astfel incat sa nu ingreuneze actiunea utilajelor de deszapezire si, in cazul in care sunt nevoiti sa paraseasa locuinta si sa foloseasa masina personala, sa depoziteze zapada indepartata de pe autovehicule pe spatiul verde din apropiere sau, daca nu este posibil, in gramezi, la marginea trotuarului, astfel incat sa nu fie afectata circulatia pietonala sau pe carosabil, langa bordura, astfel incat sa nu fie afectata circulatia autovehiculelor si scurgerea apei in sistemul de canalizare.

Facebook Comments
Citeste si :   SC Salubritate Craiova SRL suspendă programul cu publicul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here