Salvatorul Consilierilor Locali, Marian Vasile,i-a ajutat pe colegi sa ajunga la masini ..

0
185

Sedinta ordinara a avut loc in sala de conferinte a stadionului „Ion Oblemenco“, iar la final consilierii municipali au avut parte de o surpriza neplacuta.

Parcarea unde aveau consilierii locali masinile , a fost inundata !
„Sa trimita barcile cei de la Compania de Apa“, au glumit unii consilieri locali din PNL si USR-PLUS, care tocmai atacasera in sedinta salariile mari ale celor care conduc societatile comerciale controlate de Primaria Craiova, printre care se afla si Compania de Apa.

Totusi Marian Vasile, consilierul local din partea PNL, s-a oferit sa-i duca pana la masini pe colegii din alianta. I-a urcat pe rand in portbagajul masinii sale, a dat incet cu spatele, iar consilierii au facut saltul din portbagaj in autovehicule fara a mai atinge pamantul.

In sedinta Consiliului Local , Marian Vasile a criticat actuala administratie ..

”Nu putem da girul unui astfel de vot! Nu putem mandata reprezentantul nostru sa voteze un asemenea buget, pentru ca iarasi vorbim de o scocietate a craiobenilor care nu face performanta, o scietate care nu are concurenta, o societate in care orice craiovean deschide robinetul, plateste – care are 3-4% profit din cifra de afaceri. In schimb, ce ni se propune sa mandatam astazi: cresterea cu 36% a cheltuielilor aferente contractelor de mandate.

Iarasi treimitem craiovenii catre declaratiile de avere sa vada cati directori sunt la Compania de Apa, daca sunt sau nu membrii PSD si ce salarii au. Bonusurile cresc prin acest vot, daca il dam, cu 11%, pentru anul viitor, iar profitul se diminueaza la jumatate. Probabil ca exista anumite investitii!

Trebuie sa fim mult mai atenti cu cheltuirea banilor craiovenilor si sa facem cumva ca aceasta societate sa fie performanta, este unica societate, nu are concurenta – nu mai distribuie nimeni apa in oras, nu se poate sa aiba profit 3-4% din cifra de afaceri. Deranjant este aceasta crestere cu 36% a cheltuielilor aferente a contractelor de mandate a organelor de conducere. Noi vom vota impotriva”,a declarat Marian Vasile, consilier PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here