Sarah Stefania si-a indeplinit un vis ! Azi a lansat cartea Jurnalul unui SOARE!

0
82

Sarah Stefania si-a indeplinit un vis prin lansarea primei carti intitulata “Jurnalul unui SOARE”. La Casa Universitarilor impreuna cu familia ,profesorii si prietenii, Sarah a avut parte de momente emotionante.
De la „diriga” pana la profesori , de la bunici pana la parinti, de la colegi pana la prieteni, toti au fost alaturi de Sarah intr-o zi importanta din viata ei.

„Desi ma simt rupta din Soare,m-am nascut intr-o seara de vara, pe 9 iulie 2003. Asa ca, nu stiu ce compromis a facut Luna,dar ma simt datoare amandurora pentru iubirea care o port cerului.

Am inceput timid sa cunosc tainele Universului la o scoala din Craiova,iar la 15 ani,drumul m-a condus catre noua mea casa,Londra,unde am absolvit,in cadrul generatiei „Covid”,un colegiu international.

Dupa un an de voluntariat si studiu pe cont propriu,am fost admisa la Universitate,unde voi continua sa descopar secretele corpului uman,prin prisma organului care ne da insemnatate – creierul” a spus Sarah Stefania.

Sarah Stefania a scris chiar un jurnal pentru ca gasim o cronologie care uneori este presarata de poezii care ne descriu alta lume sau chiar Sarah vrea sa descoperim acel „altceva”..

Ma bucur ca am fost alaturi de Sarah la aceasta lansare (este impropriu lansare pentru ca a fost unul din cele mai frumoase momente) iar ca amintire am luat o carte cu un autograf dar video spune totul ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here