Scandal intre 2 clanuri din Unirea . Un barbat a decedat in drum spre spital…

0
15

In noaptea de 22/23 iunie , politistii doljeni au fost sesizati cu privire la o altercatie care a avut loc pe o strada din comuna Unirea.
Politistii s-au deplasat imediat la fata locului, din primele date stabilindu-se faptul ca intre doua grupuri de cate patru persoane, cu varste cuprinse intre 20 si 57 de ani, toti din Unirea, a izbucnit un conflict, in timpul caruia au fost folosite obiecte contondente.

In urma altercatiei, doua autoturisme au fost avariate si mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Din pacate, in drum spre spital, un barbat de 57 de ani, a decedat.

Avand in vederea cele constatate, in cauza a fost formata o echipa complexa de cercetare a evenimentului, alcatuita din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Dolj si Politia Municipiului Calafat, care desfasoara activitatile investigative sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.

Din cercetarile efectuate pana in prezent a rezultat faptul ca altercatia ar fi pornit de la un conflict mai vechi, existent intre cele doua grupuri. De asemenea, un tanar de 22 de ani, depusese inainte cu putin timp de izbucnirea conflictului o plangere pentru comiterea infractiunii de amenintare, impotriva unui barbat de 30 de ani, ambii fiind implicati in altercatie.

„In urma altercatiei, doua autoturisme au fost avariate si mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Din pacate, in drum spre spital, un barbat de 57 de ani, a decedat”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

In cauza, cercetarile sunt continuate in vederea lamuririi starii de fapt si a tragerii la raspundere penala a tuturor persoanelor implicate in aceasta altercatie, fiind intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de incaierare din care a rezultat decesul unei persoane..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here