SCM Craiova, alaturi de copii in prima zi de scoala!

0
124

Noul an şcolar a debutat astazi, cu multa voie buna si entuziasm in randul copiilor si al parintilor. Ca in fiecare an, SCM Craiova nu a trecut cu vederea aceasta zi speciala, iar mai multi sportivi si antrenori au fost prezenti in mai multe scoli si licee din Craiova.

Componentii echipei masculine de volei SCM Craiova impreuna cu antrenorul Danut Pascu, au fost alaturi de elevii de la Colegiul National Pedagogic „Stefan Velovan” si la Scoala Gimnaziala „Mihai Viteazul” in prima zi de şcoala.

Prezente la deschiderea noului an scolar la liceul Petrache Triscu, handbalistele Claudia Pascan si Ana Maria Ticu si-au amintit de primele lor zile de şcoala, de copilarie si de dorintele tineretii. Totodata, acestea le-au facut invitatii copiilor la duelul cu Valcea, de sambata, din Sala Polivalenta . Alaturi de alte colege de la secţia de handbal, au imparţit orare şi calendare copiilor.

Elevii de la Liceul „Voltaire” s-au bucurat de prezenta sportivilor si antrenorilor din cadrul sectiei de kempo a clubului SCM Craiova.
Ionut Puca alaturi de Florin Toncea au mers impreuna cu cativa sportivi ai sectiei de kempo. Ionut “Tancul” Iancu nu a lipsit de la acest eveniment chiar daca se pregateste pentru Dynamite Fighting Show care are loc pe 22 septembrie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here