Scrisoare deschisă către domnul Victor Ponta

0
17

Domnule Victor Ponta știu că sunteți jurist și că ați lucrat la codurile penale și civile cu fica mea Deputat Liana Dumitrescu, dumneavastră vicepresedinte și fica mea Liana Dumitrescu secretar în Comisia Juridică din Parlamentul României.
De ce permiteți domnule Victor Ponta ca ,deputata Mariana Venera Popescu să facă politica unui partid ca PSD și să vă atace partidul, când aceasta romancă face parte din Grupul Minorităților din Parlamentul României, ca „reprezintantă AMR!”


Domnule Victor Ponta ,acestă muere Mariana Venera Popescu înainte ca să ajungă deputat avea tupeu de a mă amenința cu socrul dumnevastră ,domnul Sirbu , sub pretextul(sunt convinsă că nu va cunoscut pe nici unu în afara securistului Florin Cosmoiu) că îl cunoște foarte bine pe dansul și pe dumneavoastră de la securiști Florin și Carmen Cosmoiu ,mână dreaptă a nasului dumneavastră Maier,spunea ea ,cu care mă amenința permanent !
S-a folosit de nume mari din politica România ,profitînd de durerea mea după ce fica mea unuicul deputat al etniei macedonene istorice din Romania Liana Dumitrescu eroul național și internațional a fost ucisă că nu a trădat România!


Cum să permiteți ca o reprezentantă a minorităților să apere PSD-eul și să vă acuze cu lucruri neadevărate ???
De când minoritățile fac fac politica partidelor politice,ei fiind doar reprezentanții minorităților???
Eu înțeleg legăturile foarte strânse ale Marianei Venera Popesc cu fosta primăriță a Craiovă , datorită căreia a câștigat foarte multe proprietăți, pe care nu se se știe cum și cum a intrat în posesia lor!
Legea OMG minoritatilor este clară,sunt apolitici! Politica care se face la minorități, este doar în timpul campaniei electorale ,voturile din Parlamentul României, legi propuse în plenul Parlamentul și nu au dreptul de a se amesteca în treburile partidelor politice!
Acestă muere Mariana Venera Popescu va atacat direct pe dumneavastra Victor Ponta susținând aberațiile PSD!


Eu înțeleg că această Mariana Venera Popescu este româncă sadea,dar statutul ei ca reprezentant al minorităților îi interzice să se amestece în treburile partidelor politice indiferent care ar fi acelea!
Vă rog să luați măsuri cu această Mariana Venera Popescu care s-a folosit de numele dumneavastră ,al socrului dumneavoastră, de numele nasului dumneavoastră ca să ajungă deputat în cadrul minorități macedonene din România, profitând la maxim de durerea mea de mamă,care nu se va stinge niciodată!


Am toată încrederea că veți respecta lege privitor la această deputată care pupă tălpile PSD-ISTI ca să nu se afle cum a obținut mosiile și palatele din Craiova!l
Ultima faptă nelegală a Marianei Venera Popescu, amenințată salariați, dacă nu semnează acte retoactive îi dă afară din serviciu!
S-a făcut stăpână romanca peste neamul macedonean istoric din România!!
În AMR acum sunt 98%români!

Semneaza Constantina Gina Dumitrescu ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here