SE INSTALEAZĂ NOILE MESE ÎN HALA DE LEGUME-FRUCTE A PIEŢEI CENTRALE DIN CRAIOVA

0
62

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a deschis partial Piata Centrala azi iar in perioada urmatoare urmeaza sa instaleze noile mese in hala de legume-fructe.. Celelalte pieţe din municipiu, administrate de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, au program normal, începând de azi.

“În perioada 3 – 5 ianuarie 2023, va rămâne închisă Hala de legume-fructe (sectoarele A, B şi C), în vederea amplasării celor 300 de mese noi, achiziţionate în luna decembrie 2022.
Noile mese sunt realizate dintr-un material rezistent la șocuri mecanice, ultraviolete, variații de temperatură, la acțiunea agenților chimici din atmosferă și sunt foarte ușor de spălat. Sunt fabricate din panouri de PVC extrudat de înaltă densitate, de culoare verde și au în dotare un compartiment pentru depozitare.

Comercianții din Hala de legume și fructe a Pieței Centrale vor avea astfel posibilitatea să își expună şi să îşi păstreze marfa într-un mod igienic și modern.

La finalizarea operaţiunii de înlocuire a meselor, Hala de legume-fructe a Pieţei Centrale din Craiova urmează a fi redeschisă, începând cu data de 6 ianuarie 2023.”, au anuntat pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here